Vertrouwenspersoon

De Leechkamp beschikt over een vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon is ervoor als je ergens mee zit en/of te maken krijgt met vormen van ongewenst gedrag zoals agressie, geweld, discriminatie of (seksuele) intimidatie. Je kunt als je dat wilt dit met haar of hem bespreken.

Wat doet de vertrouwenspersoon voor jou?
Wanneer een ander jou lastigvalt en je zelf niet weet of twijfelt hoe je de situatie op moet lossen, kun je de hulp van een teamgenoot, de trainer of van het bestuur inroepen. Je kunt echter ook contact opnemen met de vertrouwenspersoon van onze vereniging. Zij biedt je vervolgens een veilig en vertrouwd luisterend oor. Daarbij fungeert zij als klankbord en helpt je om te zoeken naar een oplossing. De vertrouwenspersoon speelt een adviserende rol en helpt jou om de juiste stappen te zetten en biedt daarbij waar nodig ondersteuning. De vertrouwenspersoon is geheel onafhankelijk en informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Zij is er om met jou te praten en je steun en advies te geven.

Wie is de vertrouwenspersoon bij De Leechkamp?
Het bestuur heeft Tialda Faber bereid gevonden om als vertrouwenspersoon te functioneren bij TV De Leechkamp. Tialda is een bekend gezicht binnen de vereniging en heeft vanuit haar professionele achtergrond ervaring en affiniteit met het werk van een vertrouwenspersoon.

Tialda Faber
06 2720 8822

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 511 464 523 (kantine, overdag beperkt bereikbaar)

TPV De Leechkamp

Burgemeester B. Lohmanlaan 40F
9251LD Burgum

KVK-nummer

40001899