Padel bij T.V. de Leechkamp

Welkom op de informatieve pagina van 'Padel bij T.P.V. de Leechkamp'.


Graag maken we je wegwijs, hoe padel bij onze club is opgezet en wat de regels van padel zijn.

Door middel van een autonoom systeem is het niet nodig om een toezichter bij de club aanwezig te hebben als er padel gespeeld wordt. Wij verzoeken je om met respect om te gaan met elkaar en met onze materialen. Er zijn in en rondom het clubgebouw camera's geplaatst om zo toch zicht te hebben op de situatie en onze materialen. Er kan overdag geen gebruik worden gemaakt van de kantine.

Daarnaast verzoeken we ook om het juiste schoeisel te dragen. Dus geen schoeisel met een te grof profiel. Dit kan de kunstgras padelbanen beschadigen.

1. toegang tot het clubhuis

De toegangsdeur van het clubgebouw kan ontgrendeld worden door de juiste code in te voeren op het paneel aan de linkerkant van de deur, zie onderstaande afbeelding. Deze code is meegestuurd in de bevestigingsmail van de reservering. Leden hebben toegang middels een toegangspas.

2. Padelrackets

De padelrackets zijn inbegrepen in de prijs van de afgehangen baan. Dezelfde code als de toegangsdeur kan gebruikt worden op het kluisje van de afgehangen padelbaan. In de kluis bevinden zich 4 padelrackets. Deze dienen na gebruik weer terug geplaatst te worden. De kluisjes bevinden zich na het betreden van het clubgebouw, direct aan de linkerkant. Naast de wc's kan de verlichting van de banen worden in- en uitgeschakeld.

Spelers hebben de mogelijkheid om tennis- of padelballen aan te schaffen via de padeltrainer Daan. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer 06 29902482. Een nieuw blikje ballen (3 stuks voor € 7,50 euro) zal voor je worden klaargezet in het onderste kluisje, met een aparte code.

 

3. De padelbanen

De ligging en nummering van de padelbanen is hieronder zichtbaar. Zorg ervoor, dat de gereserveerde padelbaan bespeeld wordt!

4. Sanitaire voorzieningen

In het clubgebouw bevinden zich sanitaire voorzieningen waar gebruik van gemaakt kan worden. Er bevinden zich toiletten, omkleedruimtes en douches.

5. Verlichting padelbanen

In het clubgebouw bevindt zich een module om de verlichting mee aan en uit te zetten, zie afbeelding hieronder. Let daarbij goed op dat niet per ongeluk de verlichting van een andere baan wordt uitgezet. Zet de verlichting na het padellen uit, indien er niet direct andere padellers gebruik gaan maken van de padelbaan.

Vergeet niet om de verlichting uit te schakelen als er na jou niemand meer gebruikt maakt van de baan!

6. Spelregels padel

Door middel van de onderstaande video kunnen de spelregels van padel bekeken worden.

7. Samenwerking met padelgids.nl

T.V. De Leechkamp werkt samen met padelgids.nl. Op deze site kun je veel informatie vinden over alle padelbanen in heel Nederland. 

 

Sportieve groet,

T.P.V. de Leechkamp

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 511 464 523 (kantine, overdag beperkt bereikbaar)

TPV De Leechkamp

Burgemeester B. Lohmanlaan 40F
9251LD Burgum

KVK-nummer

40001899