Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.V. De Leechkamp! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/2 Algemeen

Hierbij ga ik akkoord met automatische incasso van de contributie voor TPV De Leechkamp. Als je kiest voor Zomerchallenge abonnement, dan eindigt je lidmaatschap automatisch na 3 maanden. Kies je voor een doorlopend lidmaatschap? Dan is het huidige kwartaal gratis mits je de afgelopen drie jaar geen lid bent geweest en je je lidmaatschap niet voor het einde van dit jaar opzegt. Zeg je gedurende de proeftijd van 90 dagen op? Dan betaal je 1 kwartaal aan contributie.

2/2 Toelichting lidmaatschap
>

Word vandaag nog lid en speel het huidige kwartaal gratis!

Algemeen
Als lid van TPV De Leechkamp heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd te tennissen en padellen tijdens de openingsuren. Je kunt eenvoudig een baan reserveren via de KNLTB ClubApp. Het betreft een gecombineerd lidmaatschap. Alleen lid worden van padel of tennis is niet mogelijk.

Voor de leden zijn een aantal regels opgesteld omtrent het afhangen van de banen. Je vindt deze regels onder "Nieuws" in de KNLTB ClubApp.

Zomerchallenge

Tarieven zomerchallenge (3 maanden)

Senioren € 50,00
Junior(- 17 jaar) € 30,00

 

Vanaf halverwege mei tot en met 30 juni bieden wij de Zomerchallenge aan. Het voordeel van de Zomerchallenge is dat het abonnement automatisch stopt na 3 maanden. Opzeggen is bij deelname aan dit type abonnement dus niet nodig. Met dit abonnement mag je vanaf aanmeldingsdatum (houd rekening met een paar dagen verwerkingstijd door onze ledenadministratie!) drie maanden lang padellen en/of tennissen. Je kunt ook deelnemen aan de open KNLTB toernooien. De tarieven zijn inclusief KNLTB afdracht.

Voordelen lidmaatschap
Het lidmaatschap van onze vereniging biedt een aantal belangrijke voordelen boven losse huur van een baan:

- uiteraard is het goedkoper om lid te worden dan regelmatig een baan te huren. 
- leden hebben de mogelijkheid om competitie en externe toernooien te spelen
- leden kunnen (gratis) deelnemen aan toss avonden
- leden hebben voorrang bij het boeken van een tennis- of padelbaan
- leden hebben voorrang bij deelname aan interne toernooitjes
- leden kunnen gratis gebruik maken van padelrackets en ballen 
- leden ontvangen periodieke nieuwsbrieven over het reilen en zeilen van de vereniging 
- de vereniging organiseert regelmatig gezellige avonden voor haar leden

Met name voorrang bij het boeken van een baan biedt een belangrijk voordeel. Leden kunnen twee weken vooruit reserveren, niet leden kunnen pas twee dagen van tevoren een baan huren. De spitsuren (bijvoorbeeld doordeweeks tussen 19 en 21 uur) zijn dan vaak al gereserveerd door leden.

Tarieven (per kwartaal)

Senioren € 42,50
Junior (13-17 jaar) € 21,25
Junior (8-12 jaar) € 16,25
Junior (4-7 jaar) gratis


De tarieven zijn inclusief BTW en inclusief KNLTB afdracht. De contributie zal aan het begin van elk kwartaal worden geïncasseerd. 

Word nu lid en betaal geen inschrijfkosten. Daarnaast is het lopende kwartaal gratis, mits je de afgelopen drie jaar geen lid bent geweest. Dus je betaalt pas vanaf het volgende kwartaal.

Proefperiode
Ieder nieuw lid heeft een (eenmalige) proefperiode van drie maanden. Indien je het lidmaatschap binnen deze periode opzegt, wordt slecht één kwartaal contributie geïncasseerd. Als je als nieuw lid in de proefperiode competitie of KNLTB-toernooien wenst te spelen, vervalt de mogelijkheid om het lidmaatschap na drie maanden op te zeggen. 

Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap na de proefperiode is alleen mogelijk per einde van het kalenderjaar. Als het lidmaatschap niet voor 31 december wordt opgezegd, zal het lidmaatschap voor één kalenderjaar worden verlengd. 

Opzeggen voor een Zomerchallenge abonnement is niet nodig, want dit loopt automatisch af na drie maanden. 

Opzeggen van een doorlopend lidmaatschap kan door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie. Een bevestiging van de opzegging volgt per e-mail in principe binnen 14 dagen.

Vrijwilligers
De vereniging kan niet zonder het bestaan van haar vrijwilligers. Daarom vragen we onze seniorleden om zich  eenmaal per jaar in te zetten voor kantinedienst. Bovendien zijn we continu op zoek naar vrijwilligers voor verschillende commissies en onderhoudswerkzaamheden. Jouw bijdrage is van grote waarde voor het levendig en actief houden van onze vereniging.

Maak Kennis Met Tennis
Tennisschool Van de Ridder biedt meerdere keren per jaar een Maak-Kennis-Met-Tennis actie aan. Hierbij volg je vijf tennislessen voor een aantrekkelijk instaptarief van 35 euro (jeugd 25 euro). Je hoeft je gedurende deze periode niet aan te melden als lid. Heb je interesse? Neem dan contact op met tennisschool Van de Ridder

Leer Snel Padel 
Tennis en Padel School Jetse Jongsma verzorgt de padellessen op onze vereniging. Vanwege de toenemende drukte op de padelbanen en de grote vraag naar padeltraining is het vanaf 1 juli 2023 verplicht om lid te zijn om in te schrijven voor padellessen.

Padelclinic
Voor iedereen die (bijna) geen ervaring heeft met padel, organiseert de vereniging en/of de padelschool regelmatig een Startersclinic. Je krijgt uitleg over de puntentelling, posities in het speelveld en basistechnieken van padel. Na de clinic begrijp je het spelletje helemaal! Kijk op https://meetandplay.nl/club/06452 en klik vervolgens op "Activiteiten" of er binnenkort een padelclinic wordt aangeboden.

Introducees
Het is mogelijk om introducees (maximaal 5x) uit te nodigen. De kosten zijn 5 euro per introducee per uur. Reservering en betaling geschiedt via de KNLTB ClubApp met Ideal. 

Jeugdlidmaatschap
Voor de jeugd van TPV De Leechkamp kennen wij een all-in lidmaatschap. Dit houdt in dat een jeugd lid niets extra's betaalt voor deelname aan competities en toernooitjes die door de club worden georganiseerd. Deelname hiervoor is dan dus gratis. Let op dat tennislessen worden uitbesteed aan Tennisschool van de Ridder en geen onderdeel vormen van het all-in lidmaatschap. Het aantal incasso's per jaar kan afwijken van het aantal incasso's (4) die voor senioren wordt gehanteerd.

Jeugdfonds Sport & Volwassenfonds Sport & Cultuur
We streven ernaar om iedereen de kans te geven lid te worden van onze vereniging. Daarom omarmen we de initiatieven van het Jeugdfonds Sport en Cultuur en het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Deze fondsen bieden in onze gemeente Tytsjerksteradiel de mogelijkheid om de contributie te dekken voor gezinnen die rond het bestaansminimum leven.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 511 464 523 (kantine, overdag beperkt bereikbaar)

TPV De Leechkamp

Burgemeester B. Lohmanlaan 40F
9251LD Burgum

KVK-nummer

40001899