Informatie Lidmaatschap

Word vandaag nog lid en speel het huidige kwartaal gratis!

Algemeen
Als lid van TV De Leechkamp heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd te tennissen en padellen tijdens de openingsuren. Je kunt eenvoudig een baan reserveren via de KNLTB ClubApp. Het betreft een gecombineerd lidmaatschap. Alleen lid worden van padel of tennis is niet mogelijk.

Voordelen lidmaatschap
Het lidmaatschap van onze vereniging biedt een aantal belangrijke voordelen boven losse huur van een baan:

- uiteraard is het goedkoper om lid te worden dan regelmatig een baan te huren. 
- leden hebben de mogelijkheid om competitie en externe toernooien te spelen
- leden kunnen (gratis) deelnemen aan toss avonden
- leden hebben voorrang bij het boeken van een tennis- of padelbaan
- leden hebben voorrang bij deelname aan interne toernooitjes
- leden kunnen gratis gebruik maken van padelrackets en ballen 
- leden ontvangen periodieke nieuwsbrieven over het reilen en zeilen van de vereniging 
- de vereniging organiseert regelmatig gezellige avonden voor haar leden

Met name voorrang bij het boeken van een baan biedt een belangrijk voordeel. Leden kunnen twee weken vooruit reserveren, niet leden kunnen pas twee dagen van tevoren een baan huren. De spitsuren (bijvoorbeeld doordeweeks tussen 19 en 21 uur) zijn dan vaak al gereserveerd door leden.

Tarieven (per jaar)

Senioren € 170,00
Junior (13-17 jaar) € 85,00
Junior (8-12 jaar) € 65,00
Junior (4-7 jaar) gratis


De tarieven zijn inclusief BTW en inclusief KNLTB afdracht. De contributie zal aan het begin van elk kwartaal worden geïncasseerd. 

Word nu lid en betaal geen inschrijfkosten. Daarnaast is het lopende kwartaal gratis. Dus je betaalt pas vanaf het volgende kwartaal.

Proefperiode
Ieder nieuw lid heeft een (eenmalige) proefperiode van drie maanden. Indien je het lidmaatschap binnen deze periode opzegt, wordt slecht één kwartaal contributie geïncasseerd. Als je als nieuw lid in de proefperiode competitie of KNLTB-toernooien wenst te spelen, vervalt de mogelijkheid om het lidmaatschap na drie maanden op te zeggen. 

Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap na de proefperiode is alleen mogelijk per einde van het kalenderjaar. Bij beëindiging na 31 december zal het lidmaatschap voor één kalenderjaar worden verlengd. 

Opzeggen kan door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie. Schriftelijk opzeggen is ook mogelijk. Een bevestiging van de opzegging volgt per e-mail in principe binnen 14 dagen.

Maak Kennis Met Tennis
Tennisschool Van de Ridder biedt meerdere keren per jaar een Maak-Kennis-Met-Tennis actie aan. Hierbij volg je vijf tennislessen voor een aantrekkelijk instaptarief van 35 euro (jeugd 25 euro). Je hoeft je gedurende deze periode niet aan te melden als lid. Heb je interesse? Neem dan contact op met tennisschool Van de Ridder

Leer Snel Padel 
Tennis en Padel School Jetse Jongsma gaat de padellessen op onze vereniging aanbieden. Net als bij Maak Kennis Met Tennis kun je introductietrainingen volgen (Leer Snel Padel) zonder dat je lid hoeft te zijn van onze vereniging.

Voor zowel Maak-Kennis-Met-Tennis als Leer-Snel-Padel geldt dat tijdens de introductieperiode (dus zolang je niet aangemeld bent als lid) buiten de lesuren geen tennis- of padelbaan gereserveerd kan worden. Als je na de introductie periode wilt blijven lessen, is een lidmaatschap van de vereniging wel nodig en kun je dus ook buiten de lesuren vrij spelen.

Introducees
Het is mogelijk om introducees (maximaal 5x) uit te nodigen. De kosten zijn 5 euro per introducee per uur. Reservering en betaling geschiedt via de KNLTB ClubApp met Ideal. 

Jeugdlidmaatschap
Voor de jeugd van TV De Leechkamp kennen wij een all-in lidmaatschap. Dit houdt in dat een jeugd lid niets extra's betaalt voor deelname aan competities en toernooitjes die door de club worden georganiseerd. Deelname hiervoor is dan dus gratis. Let op dat tennislessen worden uitbesteed aan Tennisschool van de Ridder en geen onderdeel vormen van het all-in lidmaatschap. Het aantal incasso's per jaar kan afwijken van het aantal incasso's (4) die voor senioren wordt gehanteerd.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 511 464 523

TV De Leechkamp

Burgemeester B. Lohmanlaan 40A
9251LD Burgum

KVK-nummer

40001899