KNLTB ClubApp

KNLTB ClubApp

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van onze club en de belangrijkste evenementen? Ben je op zoek naar een tennismaatje? Wil je snel en gemakkelijk digitaal een baan afhangen? Of ben je nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist die van het team jouw beste vriend? Dat kan met de KNLTB ClubApp! Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie op één plek. 

Naast onze website en een WhatsApp-groep gebruiken wij de KNLTB ClubApp om met onze leden te communiceren. Daarom is dit voor onze club een belangrijk communicatiekanaal.

Wat kun je o.a. met de ClubApp:

  • het clubnieuws lezen
  • de agenda met activiteiten raadplegen
  • inschrijven op activiteiten
  • baan reserveren
  • baanregels raadplegen
  • baanbezetting raadplegen
  • ledenlijst raadplegen
  • KNLTB competitie en toernooi uitslagen en standen inzien
  • bardienstplanning bekijken en plannen
  • tennismaatjes zoeken

TIP: stel in dat activiteiten, bardiensten, baanreserveringen etc. in je telefoonagenda worden gezet en stel in dat je automatisch melding krijgt van nieuwe nieuwsberichten. 

Installeren ClubApp

Voor informatie over de ClubApp, veel gestelde vragen en het downloaden van de ClubApp verwijzen wij naar de website van de KNLTB https://www.knltb.nl/clubapp  of download de Clubapp via de playstore / appstore (zoek op 'KNLTB ClubApp').

Inloggen

Om in te loggen op de KNTLB ClubApp, het ledengedeelte van de clubwebsite of de bardienstplanner heb je een inlogcode en wachtwoord nodig. Voor alle onderdelen gebruik je één inlogcode met wachtwoord.

Je kan inloggen met jouw KNLTB bondsnummer of met het clublidnummer. Leden die geen KNLTB-lid zijn loggen in met het clublidnummer. Het clublidnummer vind je in de bevestigingsmail van je inschrijving.

Bij de eerste keer inloggen of als je het wachtwoord niet meer weet, kun je zelf het wachtwoord (opnieuw) aanvragen en instellen.  

Wachtwoord instellen via de clubwebsite

Klik op [Mijn Club] en gebruik de 'Wachtwoord vergeten' functie om een wachtwoord op te vragen. Deze functie gebruik je de eerste keer als je nog geen wachtwoord hebt aangemaakt of als je het wachtwoord vergeten bent.

ClubApp

Als je de ClubApp hebt gedownload kies je de eerste keer voor welke vereniging je de app wilt opstarten. Je komt in het inlogscherm van TPV De Leechkamp. Kies daar de optie 'Kwijt of vergeten?'

Lukt het inloggen niet?

Lees dan eerst de tips op de suportsite van de KNLTB.ClubApp.

Mocht het allemaal nog niet lukken, stuur dan een mail naar: [email protected]

Voorbeeld KNLTB ClubApp:

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 511 464 523 (kantine, overdag beperkt bereikbaar)

TPV De Leechkamp

Burgemeester B. Lohmanlaan 40F
9251LD Burgum

KVK-nummer

40001899