Bestuur en vrijwilligers

Het bestuur van de vereniging bestaat uit de volgende personen:

Simon Soet (voorzitter)
Jelmer Hiemstra (secretaris)
Floris van der Lecq (penningmeester)
Nicole Zoontjens (communicatie)


Leden kunnen contactinformatie van de bestuursleden vinden in de KNLTB Clubapp. Externen kunnen contact opnemen via het contactformulier elders op deze site.

T.V. De Leechkamp staat bekend als een vereniging waar veel vrijwilligers de handen uit de mouwen steken. Dankzij hun inzet en deskundigheid worden nagenoeg alle werkzaamheden in eigen beheer gedaan. In totaal beschikt de vereniging over ongeveer tachtig (!) vrijwilligers, van webbeheer tot kantinecommissie en van activiteitencommissie tot sponsorcommissie. Zelfs bij de exploitatie en bij het onderhoud van onze kunstgras tennis- en padelbanen kunnen we gebruik maken van de MOT-ploeg (MaandagOnderhoudsTeam), die op elke maandagochtend het onderhoud voor haar rekening neemt. Dit bespaart de vereniging jaarlijks veel geld.

Naast het bestuur en bestaande commissie heeft De Leechkamp een grote groep vrijwilligers, die incidenteel inzetbaar zijn of alleen voor bepaalde activiteiten. Zo draaien de leden en ouders van de jeugdleden incidenteel kantinedienst. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 511 464 523

TV De Leechkamp

Burgemeester B. Lohmanlaan 40A
9251LD Burgum

KVK-nummer

40001899