Winter-/Bibbercuplidmaatschap

Verschillende keren, uit diverse richtingen, hebben we vragen gekregen over de mogelijkheid om in de winterperiode bij De Leechkamp te kunnen tennissen. Veelal komt de vraag van mensen die al een ‘eigen’ vereniging hebben, maar daar in de winter niet kunnen spelen en uitwijken naar indoor banen of kunstgras.
Na overleg binnen de vereniging heeft het bestuur besloten hier een proef voor te starten. Deze proef houdt in dat we een speciaal winterlidmaatschap aanbieden tegen de volgende condities:

  • Looptijd winterabonnement van 1 oktober tot 1 april
  • Vooralsnog alleen voor seniorleden (17 jaar en ouder)
  • Abonnementsprijs € 50, éénmalig te voldoen, geen restitutiemogelijkheid
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan de winterlessen
  • Mogelijkheid om mee te doen aan de bibbercup

Belangrijk is te weten dat dit lidmaatschap geen lidmaatschap van de KNLTB omvat. Derhalve kunnen in principe uitsluitend mensen die al actief KNLTB lid zijn via een andere (‘eigen’) vereniging gebruik maken van het winterlidmaatschap. Andere situaties moeten per geval worden bekeken.

Deelnemers krijgen een pasje voor gebruik in het winterseizoen, welke ook gebruikt moet worden om de baan af te hangen. Buiten de aangegeven periode mag geen gebruik (meer) worden gemaakt van het complex (voor individuele dagen kan een dagpas worden gekocht voor 5 euro p.p.p.d.).

Bibbercuplidmaatschap

Het is mogelijk om een bibbercuplid te worden. Je kunt dan mee doen aan de Plus Wolters Bibbercup, maar dan mag je alleen tijdens bibberwedstrijden spelen. Winterleden mogen ook buiten de bibbercup om in de wintermaanden spelen. Abonnementsprijs voor een bibbercuplidmaatschap is € 20, éénmalig te voldoen, geen restitutiemogelijkheid.

Meer informatie over een nieuw winterlidmaatschap is te verkrijgen bij de ledenadministratie:

Jetske Klomp
Tuorrebout 22a
9251 TE Burgum
Tel. 0511-464678
E-mail: ledenadministratie@deleechkamp.nl

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier.