Plus Wolters Bibbercup

De Plus Wolters bibbercompetitie is een wintercompetitie voor leden van TV de Leechkamp waarbij deelnemers zelf datum en tijdstip afspreken om hun poulewedstrijden te spelen. Een poule bestaat (afhankelijk van de deelname) uit ongeveer 6-9 koppels. Voor  28 maart 2019 dienen alle wedstrijden te zijn gespeeld en het slotfeest met prijsuitreiking staat gepland voor vrijdagavond 29 maart 2019.

Deelname staat open voor alle seniorleden, winterleden en bibbercupleden van de Leechkamp en jeugdleden die voor 1 juli 2018 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt.

Ook dit jaar bestaat weer de mogelijkheid om mee te doen aan de enkelspel competitie, dit geldt voor alle speelsterktes.

Heb je geen dubbelpartner? Dan kun je je ook individueel opgeven. De bibbercup commissie zal dan een poging doen om een geschikt maatje voor je te vinden. Uiteraard is het niet een garantie dat je ook daadwerkelijk mee kunt spelen, er moet wel een geschikte kandidaat gevonden zijn.

De kosten zijn € 5,- per persoon per onderdeel.

De boekjes komen half oktober beschikbaar op de website. Ook zijn de boekjes weer op te halen in de kantine vanaf 16 oktober.

De Plus Wolters Bibbercup 2018/2019 start op 18 oktober.

Opgave mogelijkheden via onderstaande inschrijfformulieren. 

Inschrijfformulier Plus Wolters Bibbercup dubbelspel
Inschrijfformulier Plus Wolters Bibbercup dubbelspel individueel
Inschrijfformulier Plus Wolters Bibbercup enkelspel

De inschrijving sluit op maandag 1 oktober 2018.