Rabobank clubsupport actie

De Leechkamp doet dit jaar weer mee aan de Rabobank clubsupport actie. 

De visie van de Rabobank is dat iedereen een club/ vereniging verdiend. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn volgens de Rabobank onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank verenigingen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Dit doen ze door ieder jaar een deel van hun winst terug te geven aan verschillende verenigingen. De Leechkamp mag dit jaar opnieuw meedoen aan de actie.

Hoe kan je de Leechkamp steunen?
Als Rabo-lid kun je stemmen op de Leechkamp. Dit kan vanaf 5 september tot en 27 september 2022. Elke stem is geld waard. De opbrengst van de actie willen we gaan besteden aan het verduurzamen van de vereniging. 

Stem nu op jouw favoriete clubs – Rabobank clubsupport

Geef een antwoord