’t Roodhert Bedrijventoernooi 2022

Beste tennisser,

Op donderdagavond 15 september, donderdagavond 22 september en zondagmiddag 2 oktober organiseren wij samen met onze sponsor ’t Roodhert Bedrijventennistoernooi 2022.

Heb jij een bedrijf en wil jij graag samen met collega’s meedoen aan dit mooie toernooi? Geef je dan snel op via het onderstaande inschrijfformulier. 

Wij streven er naar zoveel mogelijk teams te laten strijden om de beker en de poule prijzen. Natuurlijk doen wij ons uiterste best elk bedrijf te plaatsen. Dit betekent in principe deelname met één team. Er kunnen meerdere teams opgegeven worden maar plaatsing kan niet worden gegarandeerd. Hiermee willen wij zoveel mogelijk bedrijven de gelegenheid geven deel te nemen aan dit toernooi. 

Er zijn aan de deelname enkele voorwaarden verbonden: 

1.         Er worden alleen dubbels gespeeld: herendubbel, damesdubbel of mix dubbel. 

2.         Bij opgave de namen van de spelers vermelden en er moet bij voorkeur een reserve speler opgegeven worden. Eén van de twee deelnemers moet werkzaam zijn bij het bedrijf waarvoor hij of zij speelt. Houd rekening met de gemiddelde speelsterkte. 

3.         Er wordt alleen op de aangegeven data gespeeld. Het onderling regelen van een andere avond is niet toegestaan.  

4.         Het inschrijfgeld is € 50,00 per team en dient op de eerste speelavond betaald te worden. Bij dit bedrag is de BBQ (excl. Consumpties) op de finale middag, voor 2 personen, inbegrepen. Alle extra personen die graag mee willen eten betalen € 10,00 per persoon. 

5.         De wedstrijden op de donderdagavond beginnen om 18.45 uur en op de zondag om 15.00 uur. U wordt verzocht een kwartier voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. 

Opgave is mogelijk tot uiterlijk donderdag 1 september via het onderstaande inschrijfformulier. Begin september mailen wij de bevestiging met de poule indeling en overige relevante informatie. 

Graag tot ziens op donderdag 15 september!

Met vriendelijke groet, 

Organisatieteam ’t Roodhert Bedrijventennistoernooi 

Geef een antwoord