Padel bij T.V. de Leechkamp

In mei 2022 zijn de werkzaamheden aan de padelbanen gestart. Dit is ongeveer een jaar nadat we ons zijn gaan verdiepen in de mogelijkheden naar padel. Eerst hebben we de haalbaarheid onderzocht en vervolgens hebben we uitgezocht of er behoefte was aan padel. Het overgrote gedeelte van de leden was enthousiast over padel bij De Leechkamp. In vervolg zal De Leechkamp niet langer alleen een tennisvereniging zijn, maar een tennis- en padelvereniging.

De vier padelbanen zijn zowel voor leden als (nog)niet-leden beschikbaar. Als je geen lid bent, kan je de banen, inclusief rackets, huren via Meet and Play. Doordat de padelbanen gemakkelijk te huren zijn kan iedereen genieten van de dynamische en gezellige sport ‘Padel’.

Wanneer de bouw van de banen klaar is, volgt er meer informatie over het huren van de padelbanen, houd daarom onze Facebookpagina Padel Burgum en website in de gaten.

Geef een antwoord