Corona update

Vanwege de avondlockdown zijn er enkele beperkingen voor het spelen van tennis. 

Het blijft mogelijk om tussen 5:00 en 17:00 uur te tennissen. Dit geldt voor vrij spelen, trainingen, competities en toernooien. Om 17:00 uur wordt de binnenruimte afgesloten. De kantine is vanaf 17:00 uur eveneens voor iedereen gesloten.Tijdens het sporten is de 1.5 meter afstand niet nodig, buiten de baan of op het park is de 1.5 meter wel verplicht.

Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 19 december. Op 14 december worden de huidige maatregelen opnieuw beoordeeld. Klik hier voor meer informatie van de KNLTB.

Tennisschool van de Ridder biedt voor aankomende drie weken speciale lesuren aan op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Voor meer informatie, neem contact op met Devlon via het telefoonnummer 06-18258506.

Wij hopen dat onze leden ondanks de aangescherpte maatregelen blijven tennissen. 

Jelmer Hiemstra

Custom title: admin