Najaarscompetitie 2021

Door alle coronamaatregelen was het niet mogelijk om de voorjaarscompetitie te spelen, maar we hebben goed nieuws. We gaan de voorjaarscompetitie in het najaar van 2021 spelen. Het is de bedoeling dat jullie even aangeven dat jullie weer mee willen doen en in welke competitie. Iedereen kan zich dus weer inschrijven voor de competitie in het najaar.

In de bijlage staat alle info die nodig is om een goede keuze te maken uit de verschillende competities. Belangrijk is dat jullie naar onderstaand mailadres de opgave versturen, graag niet via app of persoonlijk mailadres.

Als jullie mee willen doen, graag voor 13 juni 2021 een mailtje sturen naar vcl@deleechkamp.nl. Geef ook aan wie er in het team spelen en wie de aanvoerder is.

Want ons motto is: ” hoe meer teams hoe meer gezelligheid”

Met vriendelijke groet,

Jan Hiddinga
Jaap Wolters