Update: Plus Wolters Bibbercup Competitie

Het kabinet heeft maandagavond aangekondigd dat de huidige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus van kracht blijven, maar dat enkele kleine aanpassingen mogelijk zijn. Het belang van sporten en bewegen voor de fysieke en mentale gezondheid is een reden om weer wat meer mogelijk te maken. Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Dubbelen op een baan is dus weer toegestaan, mits de 1,5 meter afstand wordt gehouden. 

Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus ook geen interne competities. We zullen dit jaar dan ook geen uitslagen bijhouden van de bibbercup. Maar dit betekent niet dat we geen wedstrijden in kunnen plannen. Het feit dat we nu weer kunnen dubbelen is natuurlijk al weer heel fijn en kan helpen tegen die coronakilo’s. ?

De lockdown inclusief de avondklok blijft tenminste gelden t/m dinsdag 30 maart. Op dinsdag 23 maart maakt het kabinet de balans op en wordt bekend hoe het verder gaat in de periode na 30 maart. Omdat de competitie is uitgesteld naar mei, is wat meer ruimte om ook na 1 april nog even door te spelen. Een goede extra training voor de voorjaarscompetitie! 

De bibbercupcommissie

Jelmer Hiemstra

Custom title: admin