Kantine binnenkort weer open

Op 1 juli mogen de sportkantines weer open. Wij zijn daar erg blij mee, maar in verband met de schoolvakanties en de RIVM-voorschriften zijn er wel wat beperkingen.

In overleg tussen bestuur en de kantinecommissie is het volgende besloten:

1. Er worden tijdens de schoolvakanties geen kantinediensten ingeroosterd. Direct na de schoolvakantie gaan we weer inroosteren. Degenen die ingedeeld worden voor bardiensten krijgen net als voorheen bericht.

2. Er kan vanaf 6 juli weer worden getosst. Op de tossavonden (maandagen) is de kantine gewoon open, dit wordt door de vaste ploegen verzorgd.

3. De ochtendtossers (dinsdag en donderdag) kunnen de sleutel ophalen bij de Esso en zorgen zelf als vanouds voor de koffie- en theevoorziening.

4. Tijdens de schoolvakanties mag de kantine open worden gedaan door vrijwilligers die in het bezit zijn van een alarmbutton. Die leden zijn dan uiteraard ook verantwoordelijk voor het afrekenen en voor het afsluiten. In dat geval tijdig even Jan Dijkman bellen (0511-463587), zodat hij niet onnodig naar de baan hoeft te komen om af te sluiten.

5. De kantine is enigszins heringericht, zodat voldaan wordt aan de anderhalve meter maatregel. Wij verzoeken de leden om de stoelen niet te verplaatsen, dus maximaal 6 stoelen per tafelblok en blijf zover mogelijk uit elkaar zitten. Aan de bar staan vier krukken, die ook zoveel mogelijk uit elkaar moeten blijven staan. In de zithoek mogen vier mensen zitten, op de banken twee mensen en twee op de zitpoefjes.

6. Vanaf nu kan er niet meer contant worden betaald in de kantine, dus uitsluitend nog met de pin.

Jelmer Hiemstra

Custom title: admin