Competitie

Afgelopen maand waren de laatste wedstrijden in de najaarscompetitie. De Leechkamp was dit najaar met 10 teams in deze competitie vertegenwoordigd, een mooie stijging van het aantal teams. Het is goed om te zien dat steeds meer leden het leuk vinden om aan competitiewedstrijden mee te doen. De KNLTB heeft hier ook goed op in gespeeld door het toevoegen van de 8&9 competitie, hier kunnen alle leden aan meedoen die nog niet veel ervaring hebben met het spelen van wedstrijden.

Hieronder staan links met alle info die nodig is om een goede keuze te maken uit de verschillende competities. Belangrijk is dat jullie naar onderstaand mailadres de opgave versturen, graag niet via app of persoonlijk mailadres.

Als jullie mee willen doen, graag voor 1 januari 2020 een mailtje sturen naar vcl@deleechkamp.nl. Geef ook aan wie er in het team spelen en wie de aanvoerder is.

Want ons motto is: ” hoe meer teams hoe meer gezelligheid”

Met vriendelijke groet,

Jan Hiddinga
Jaap Wolters