De Leechkamp gaat digitaal!

De KNLTB heeft een ClubApp ontwikkeld waarmee je vanaf je smartphone eenvoudig toegang hebt tot alle mogelijke clubinformatie. Niet alleen kun je hier leden opzoeken om een tennisafspraak te maken (wees gerust: je kunt zelf instellen hoeveel informatie over jou zichtbaar is voor anderen), je kunt er ook nog eens direct een baan mee “afhangen”. Daarbij hoort ook een elektronisch afhangbord. Deze zal eind van de maand oktober worden geïnstalleerd in ons clubgebouw. Daarop is dan te zien welke banen zijn gereserveerd. Je kunt ook ter plaatse een vrije baan afhangen zonder dat je een smartphone nodig hebt. Het oude afhangbord komt daarmee te vervallen, evenals het bibbercup-banen-reserveringsboekje in de hal. We zorgen dat de bibber-afspraken die al op papier zijn gemaakt worden overgenomen op het elektronisch afhangbord.

Dit afhangbord en het op afstand banen reserveren is de meest in het oog springende functie van de ClubApp. Maar daarnaast vind je ook je toernooi- en competitieresultaten, kunnen kantinediensten worden ingepland en bekeken en kan diverse informatie over activiteiten en ander clubnieuws worden ontvangen.

We hebben besloten de ClubApp te gaan gebruiken en ervoor gekozen om maar gewoon te beginnen en ervaring op te doen. Gaandeweg kunnen we dan zaken aanpassen en eventueel nog uitbreiden.

Kijk via onderstaande link op internet om kennis te maken met de functionaliteiten van de ClubApp. Daar vind je ook de link om de ClubApp te downloaden van de Google Play Store en de App Store.

Dus, download de ClubApp en kijk eens naar de mogelijkheden en: laat ons weten wat je ervan vindt op redactie@deleechkamp.nl

De link voor meer informatie over en downloaden van de ClubApp: https://www.knltb.club/functionaliteiten/clubapp/

Als je de ClubApp eenmaal op je mobiel hebt, kun je met de wachtwoordvergetenfunctie een wachtwoord aanmaken. Vervolgens kun je met dit wachtwoord en je bonds- of clublidnummer inloggen.

Jelmer Hiemstra

Custom title: admin