Tweede Rabobank Drachten Noordoost Friesland bedrijventoernooi groot succes

Voor de tweede keer organiseerde Tennisvereniging De Leechkamp, met steun van Rabobank Drachten Noordoost Friesland, het jaarlijkse bedrijventennistoernooi. Maar liefst 18 bedrijven uit Burgum en omstreken hadden zich met één of meerdere teams ingeschreven. Zij streden in 3 verschillende poules, ingedeeld op speelsterkte, om de felbegeerde wissel-kampioensschaal. Ook dit jaar was er door Rabobank Drachten Noordoost Friesland weer een fantastische ballonvaart voor de poule winnaars beschikbaar gesteld.

Genoeg motivatie om vol voor de winst te gaan. Mede door de sportieve inzet van de deelnemers en het mooie weer werd het een bijzonder geslaagd toernooi. Op de slotdag was het grasveld achter de kantine omgetoverd tot een waar festival terrein met partytenten en gezellige hoekjes. De BBQ werd verzorgd door slagerij Veltman, de muziek door zanger Douwe Kamminga. Een bijzonder gezellige en geslaagde avond waarbij er, naast deelnemers, ook veel supporters en leden aanwezig waren.

Expert Meijer, Haute Equipe Partners en Keurslager Veltman kwamen na 3 speeldagen als de winnaars uit de bus. Zij werden gehuldigd tijdens het slotfeest.

Al met al weer een zeer geslaagd toernooi wat zeker uit gaat groeien tot een jaarlijkse traditie.

Dank aan alle deelnemers, vrijwilligers en kantine personeel!

Jelmer Hiemstra

Custom title: admin