Tenniskamp Burgum 2019


Zaterdag 6 en zondag 7 juli jl. heeft tennisschool Van de Ridder voor het eerst een jeugd tenniskamp georganiseerd in Burgum op het tennispark van T.V. De Leechkamp.

Met in totaal 42 deelnemers, verdeeld over verschillende leeftijden, was het een groot succes! De kinderen waren afkomstig van verschillende tennisclubs uit onder andere Burgum, Oudehaske en Ouwsterhaule.
Vrijwel alle kinderen zijn blijven overnachten in een tent op het tennispark.

Zaterdag werden als eerst alle tenten opgezet met hulp van de ouders. Daarna zijn we meteen begonnen met de eerste fanatieke trainingen, mede onder begeleiding van tennisleraar Devlon, zijn broertje Fabian, en Jenny (vriendin van Devlon). Tevens hadden we nog de beschikking over Mirthe (zeer actieve moeder uit Ouwsterhaule). Na de trainingen gingen we lunchen en over tot het koningsspel circuit waarbij je zoveel mogelijk punten moest verzamelen.

Op de zaterdagavond hadden we het eindspektakel in de vorm van het spel ´jongens tegen de meisjes´, waarbij verschillende teams onderling moeten strijden om de felbegeerde overwinning!

De zondag was een dag vol tennistrainingen en kleine vermoeide oogjes (weinig geslapen), waarna de kinderen om 14.30 uur weer werden opgehaald door de ouders.

Kortom een gezellig en zeer geslaagd weekend!

Tot volgend jaar!

Vriendelijke groet,
Devlon van de Ridder
Tennisschool van de Ridder

Jelmer Hiemstra

Custom title: admin