Competitie

Afgelopen weken waren de laatste wedstrijden in de najaarscompetitie. De Leechkamp was dit najaar met 6 teams in deze competitie vertegenwoordigd, een mooie stijging van het aantal teams. Het is goed om te zien dat steeds meer leden het leuk vinden om aan competitiewedstrijden mee te doen. De KNLTB heeft hier ook goed op in gespeeld door het toevoegen van de 8&9 competitie, hier kunnen alle leden aan meedoen die nog niet veel ervaring hebben met het spelen van wedstrijden.

Een onderzoek binnen de KNLTB heeft aangetoond dat de binding met de club het grootst is tijdens de competitieperiode, daarom proberen wij nog meer leden competitie te laten spelen. In de bijlage zie je het competitie aanbod, je kunt een dag kiezen die jouw het beste past. Elke competitie is opgebouwd uit verschillende klassen, dus ook onervaren tennissers kunnen deelnemen.

Als jullie mee willen doen, graag even een mailtje sturen naar vcl@deleechkamp.nl. Geef ook aan wie er in het team spelen en wie de aanvoerder is. Je kunt je ook alleen opgeven, dan gaan wij proberen om een team te vormen. Dit alles graag voor 1 januari aan ons mailen. Als jullie vragen hebben mail ons via hetzelfde adres.

Want ons motto is: ” hoe meer teams hoe meer gezelligheid”

Mvg,
Jan Hiddinga
Jaap Wolters

Bijlagen:

Leeftijden Voorjaar 2019

Speeldata voorjaarscompetitie 2019

Aanbod VJC2019 Friesland

Geef een reactie