Tytsjerksteradiel toernooi 2018

Op zaterdag 22 September wordt het Tytsjerksteradiel toernooi 2018 gespeeld.

Er wordt gespeeld in herendubbel, damesdubbel en mix dubbel. Per vereniging kunnen maximaal 12 personen (6 dames en 6 heren) deelnemen die ieder dan twee wedstrijden spelen. Maximaal mag iemand 4 partijen spelen, dus we zoeken minimaal 3 heren en 3 dames die De Leechkamp vertegenwoordigen. Opgeven kan vanaf nu via het digitale inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Hoewel De Leechkamp in 2017 op eigen terrein als winnaar uit de bus kwam, wordt er dit jaar in Hardegarijp gespeeld. Natuurlijk proberen we in 2018 weer als winnaar uit de bus te komen. Er wordt gespeeld tegen spelers van TV Akkelân (Garyp), TV Marslach (Eastermar), TV Galefjild (Hurdegaryp) en TV Trynwalden (Oentsjerk).

Er is dus ruimte voor 6 tot 12 personen om te spelen en iedereen is welkom als publiek natuurlijk! Bij interesse om mee te spelen graag opgeven via het digitale inschrijfformulier. Voor vragen of interesse graag een email aan rob@deleechkamp.nl. Bij teveel aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zal in overleg cq. per loting worden beslist wie mee kan doen.

Algemene informatie:

Er van uit gaande dat alle 5 verenigingen van de partij zijn, betekent dit dat er 30 wedstrijden gespeeld moeten worden.

Daarvoor geldt ongeveer de volgende planning (definitieve planning komt nog vanuit Galefjild):

09:15 uur aanvang ontvangst van alle spelers en gelegenheid voor een kopje koffie+
10:00 uur aanvang van de eerste wedstrijdronde, verdeeld over 6 banen. 45 minuten zuivere speeltijd per ronde, gevolgd door 15 minuten wisselen en inspelen.
11:00 uur start tweede ronde
12:00 uur start derde ronde
13:00 – 13:45 uur Lunchpauze, verzorgd door Galefjild.
14:00 uur start vierde ronde
15:00 uur start vijfde ronde

Nadat iedereen zich heeft opgefrist, zal de winnende vereniging bekend worden gemaakt.

Vanaf ca. 16:00 uur nazit met een hapje.

Indien er voldoende belangstelling is van alle verenigingen (minimaal 20 personen in totaal) dan zou er op het terras gezamenlijk gegeten kunnen worden, tegen separate betaling per deelnemer. Details volgen.

Verdere regels voor het toernooi:

– Speelsterkte: 6-7-8-9 op de KNLTB pas worden geaccepteerd, uitzonderingen graag vooraf bespreke
– Men kan aan meerdere speelsoorten deelnemen, waarbij maximaal per persoon vier partijen gespeeld kunnen worden
– Ieder team heeft een captain, die verantwoordelijk is voor de invulling en verdeling van de spelers van zijn vereniging
Galefjild stelt ballen beschikbaar
– De totale kosten per deelnemer voor deze dag bedragen ca. € 10,00 (exclusief de eventuele extra kosten voor avondeten). TV De Leechkamp sponsort voor 5 euro per deelnemer vanuit de vereniging.


Ja, ik doe graag mee aan het Tytsjerksteradiel toernooi 2018:

Geef een reactie