Rabobank bedrijventoernooi groot succes

Voor de eerste keer organiseerde Tennisvereniging De Leechkamp, met steun van Rabobank Drachten, een bedrijventennistoernooi. Maar liefst 18 bedrijven uit Burgum en omstreken hadden zich met één of meerdere teams ingeschreven. Zij streden in 3 verschillende poules, ingedeeld op speelsterkte, op 3 avonden in juli om de felbegeerde wissel-kampioensschaal. Bovendien was door Rabobank Drachten voor de poulewinnaars een ballonvaart als extra prijs ter beschikking gesteld.

Genoeg motivatie dus om vol voor de winst te gaan. En door de inzet en sportieve instelling van de deelnemers, ondersteund door fantastisch tennisweer, werd het een bijzonder geslaagd toernooi. Daarbij werd ook na afloop volop de gelegenheid benut om de onderlinge relaties verder te versterken.

Minnema Fysio, Evert Hoekstra Rietdekker en De Taperij kwamen na 3 speeldagen als de winnaars uit de bus. Zij werden gehuldigd op de laatste avond, die feestelijk werd afgesloten met een gezamenlijke barbecue en live muziek.

Al met al een zeer goed gelukt experiment, dat de potentie heeft om tot een jaarlijkse traditie uit te groeien.

Geef een reactie