Beperkt aantal banen beschikbaar voor recreatief tennis

Dit jaar spelen er drie competitieteams op de woensdagavond en twee competitieteams op de donderdagavond. Deze teams spelen een aantal malen thuis op de zelfde dagen. Omdat er ook twee banen beschikbaar zijn voor de lessen, zijn er op deze dagen vanaf 18.30 uur slechts een zeer beperkt aantal banen beschikbaar voor recreatief tennis.

Het gaat om de volgende datums:

Datum Aantal banen beschikbaar

Woensdag 11 april 1 baan

Woensdag 25 april 1 baan

Woensdag 16 mei 1 baan

Donderdag 17 mei 3 banen

Woensdag 30 mei 1 baan

Op de andere woensdagen is er géén competitie op ons complex, en dus volop tijd en ruimte om te tennissen.

Wij adviseren jullie rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid op deze dagen. In de mail is het complete wedstrijdoverzicht meegestuurd.  Let op: het 8&9 team op donderdagavond is komen te vervallen!)

 

Geef een reactie