24 maart proeflessen tennis

 

Voor iedereen die nog twijfelt over het nemen van tennislessen is er aanstaande zaterdag de mogelijkheid voor proeflessen. Het belooft mooi weer te worden, dus prachtige omstandigheden om kennis te maken met de nieuwe tennisschool. Voor verschillende doelgroepen zijn er lessen.

 

Zaterdag 24 maart. Locatie: T.V. de Leechkamp

14.00-15.00        Alle basisschool jeugd. (4 t/m 12 jaar)
15.00-15.45         Voorgezet onderwijs (12 t/m 17 jaar)
16.00-16.50        Senioren – Maak Kennis Met Tennis
Vanaf 16.50        reguliere leden T.V. de Leechkamp

 

Voor alle basisschool jeugd: Neem een vriendje of vriendinnetje mee en maak kans op een GRATIS TENNISRACKET! Ook voor senioren is dit een mooie gelegenheid om je buurvrouw, zoon of opa te introduceren in deze prachtige sport! Er zijn al een flink aantal aanmeldingen voor Maak Kennis Met Tennis, dus is dit een ideale gelegenheid voor de beginnende tennisser om aan te haken!

Rackets en ballen zijn aanwezig.

Opgeven via: tennisschoolvanderidder@hotmail.com of 06-18258506.
Inschrijven voor tennisles? www.tennisschoolvanderidder.nl

Voor meer info of vragen mail of bel gerust!

Devlon van de Ridder

Tennisschool van de Ridder

06-18258506

www.tennisschoolvanderidder.nl

Geef een reactie