TV de Leechkamp webshop

Met trots presenteren wij de nieuwe club kledinglijn. Siebe Bos van Leffel Sportswear en Andre Munsterman namens de sponsorcommissie hebben een prachtige collectie samengesteld.

Alle bovenkleding is voorzien van het Leechkamp logo, Plus Wolters logo op de borst en het Leffel Sportswear logo achterop. Desgewenst kan ook nog de eigen naam bedrukt worden.

De insteek is dat alle competitie teams in de clubkleding gaan spelen. De shirts voor de competitie teams worden beschikbaar gesteld door onze sponsor Plus Wolters met een eigen bijdrage van 10 euro. Het shirt wordt eigendom van de speler. Voor de broekjes en de rokjes geldt het tarief vermeld op de webshop. Uiteraard is de kleding ook beschikbaar voor leden die geen competitie spelen.

De kleding is te bestellen via de TV de Leechkamp kledingwebshop of via de Leffel Sportswear winkel aan de Tjibbe Geartstrjitte 4 in Burgum. In de winkel kan de kleding ook worden gepast.  Leden die competitie spelen moeten hun clubtenue voor 15 maart besteld hebben via de site of in de winkel.

We hopen als bestuur dat de kledinglijn de komende jaren volop te zien is op de baan en daarbuiten. Een prachtig stukje reclame voor onze mooie club.

Het bestuur.

Geef een reactie