Zomeravondcompetitie

Het jaar 2018 is begonnen en dat betekent dat ook het tennisseizoen weer bijna van start gaat met de leukste periode van het jaar: de KNLTB Voorjaarscompetitie! Doe jij ook mee? Dit jaar bieden we weer de Zomeravondcompetitie aan!

Zomeravondcompetitie
Vind jij zeven speeldagen tijdens de Voorjaarscompetitie veel te weinig en wil je vaker competitie spelen? Of wil je heel graag competitie spelen, maar is dat voor jou in het weekend niet mogelijk? Dan biedt de Zomeravondcompetitie uitkomst!

Wat houdt de Zomeravondcompetitie in?

  • De Zomeravondcompetitie is toegankelijk voor alle tennisleden van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes;
  • Je speelt op zeven woensdagavonden in mei en juni;
  • Per avond worden vier dubbelpartijen gespeeld;
  • Je speelt in een team van minimaal vier spelers en de wedstrijden kunnen variëren van vier herendubbels tot vier damesdubbels of een samenstelling van een herendubbel, een damesdubbel en twee gemengddubbels;
  • Er wordt compact gespeeld, dit betekent een wedstrijdtiebreak tot en met 10 punten (2 punten verschil) in plaats van een derde set en bij 40-40 direct een winnend punt;
  • Aan deze competitie mag je gewoon deelnemen naast de reguliere Voorjaarscompetitie!

Doe jij ook mee? Geef dit dan uiterlijk 5 februari door aan Verenigingscompetitieleider (VCL) van De Leechkamp door een mailtje te sturen naar vcl@deleechkamp.nl.  Elke tennisclub bepaalt zelf of hun vereniging aan deze competitie meedoet. Kijk voor meer informatie op www.knltb.nl/zomeravond, formeer een gezellig team en doe mee!

Geef een reactie