Plus Wolters Bibbercup

De Plus Wolters bibbercompetitie is een wintercompetitie voor leden van TV de Leechkamp waarbij deelnemers zelf datum en tijdstip afspreken om hun poulewedstrijden te spelen. Een poule bestaat (afhankelijk van de deelname) uit ongeveer 6-9 koppels. Voor 3 april 2022 dienen alle wedstrijden te zijn gespeeld.

Deelname staat open voor alle seniorleden, winterleden en bibbercupleden van de Leechkamp en jeugdleden die voor 1 juli 2021 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt. Een KNLTB nummer is een vereiste.

Ook dit jaar bestaat weer de mogelijkheid om mee te doen aan de enkelspel competitie, dit geldt voor alle speelsterktes.

Heb je geen dubbelpartner? Dan kun je je ook individueel opgeven. De bibbercup commissie zal dan een poging doen om een geschikt maatje voor je te vinden. Uiteraard is het niet een garantie dat je ook daadwerkelijk mee kunt spelen, er moet wel een geschikte kandidaat gevonden zijn.

De kosten zijn € 5,- per persoon per onderdeel. Het inschrijfgeld kan in de kantine betaald worden op een nog nader te bepalen avond. 

De indeling komt begin 8 oktober op de website te staan en dat is de start van de Plus Wolters Bibbercup 2021/2022.

De inschrijving sluit op 30 september 2021.

Opgave mogelijkheden via onderstaande inschrijfformulieren. 

Inschrijfformulier Plus Wolters Bibbercup dubbelspel
Inschrijfformulier Plus Wolters Bibbercup dubbelspel individueel
Inschrijfformulier Plus Wolters Bibbercup enkelspel

Klik hier voor het reglement.