Plus Wolters Bibbercup

De Plus Wolters bibbercompetitie is een wintercompetitie voor leden van TV de Leechkamp waarbij deelnemers zelf datum en tijdstip afspreken om hun poulewedstrijden te spelen. Een poule bestaat (afhankelijk van de deelname) uit ongeveer 6-9 koppels. Voor de slotdatum (laatste weekend van maart 2018) dienen alle wedstrijden te zijn gespeeld.

Deelname staat open voor alle seniorleden / winterleden van de Leechkamp en jeugdleden die voor 1 juli 2017 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt.

Evenals vorig jaar is er weer een lesserspoule, special bedoeld voor beginnende tennissers die nog niet zoveel ervaring hebben. Ook het enkelspel keert terug. Vorig jaar waren er een aantal poules van meer dan 10 koppels. Op basis van de feedback hebben we besloten om dit jaar maximaal 9 teams in een poule toe te laten.

Net als voorgaande jaren is het weer mogelijk om je individueel op te geven. De bibbercup commissie zal dan een poging doen om een geschikt maatje voor je te vinden. Uiteraard is het niet een garantie dat je ook daadwerkelijk mee kunt spelen, er moet wel een geschikte kandidaat gevonden zijn.

De kosten zijn € 4,- per persoon per onderdeel.

De boekjes kunnen opgehaald worden op maandag en dinsdag 9 en 10 oktober in de kantine vanaf 19u30.

Opgave mogelijkheden via onderstaande inschrijfformulieren of via een formulier in de kantine. Deponeren kan in de bibbercup-brievenbus in de hal.

Inschrijfformulier Plus Wolters Bibbercup dubbelspel
Inschrijfformulier Plus Wolters Bibbercup lesserspoule/beginners
Inschrijfformulier Plus Wolters Bibbercup dubbelspel individueel
Inschrijfformulier Plus Wolters Bibbercup enkelspel

De inschrijving sluit op zondag 1 oktober 2017.